За нас

Феникс Канал ЕООД е фирма с дългогодишен опит и доказан професионализъм в сферата на комуналните услуги. Притежава ново, модерно и надежно оборудване, благодарение на което може да предложи на своите клиенти експресно решение на проблем с каналите в дома или на работното място на конкурентни и разумни цени.
Отпушване на канали Велико Търново разполага с четири специализирани автомобила за почистване на сложни канализационни системи - микробус и пикап, които са оборудвани с професионална техника и машини с диаметри от ф50 до ф1200; комбинирани машини с вода под налягане от 20 до 200 бара и до 360 литра вода в минута и високонапорен маркуч с дължина до 220м. За отпушване на тръби с малки диаметри, за подови сифони, мивки и вертикални канали се използва механично задвижвана спирала.
За видеодиагностика фирмата е снабдена с специализирани камери за диагностика от типа бутаща камера с жило с електронен брояч на метрите за диагностика на тръби с диаметри от ø 50 до ø 30.

Фирма Феникс Канал ЕООД е лицензирана от Министерство на околната среда и водите (МОСВ).

Може да разгледате услугите, които предлагаме тук

При нужда от сменя на водопровода или канализацията; смяна на старите тръби с нови или ремон на банята потърсете ни без да се колебаете.

 

 

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Ако имате нужда от комунални услуги направете заявка или се свържете с нас

Контакти
Нагоре