Предлагани услуги

Феникс Канал ЕООД предлага професионални и качествени комунални услуги за Велико Търново, Горна Оряховица, Павликени, Стражица, Елена и региона.

В някой случай не квалифицирано лице не може да се справи със запушването на канализацията в дома или офиса, което налага намесата на специализирани лица от тази сфера. Екипът на комунални услуги е правилния избор.

При нужда или имате въпроси, свързани с нашите услуги - свържете се с нас на 088 824 2424 или ни пишете на otpushva@gmail.com. Ако желаете можете да направите и онлайн запитване, чрез нашата форма за запитвания тук

Отпушване на канали
Отпушване на канали Велико Търново, тоалетни, запушена канализация, септични ями, отводняване и много други, свързани с канализация проблеми. Работим с частни лица, фирми, хотели, ресторанти, супермаркети. Имаме дългогодишен опит и разполагаме със собствена качествена техника и няколко екипа. Гарантираме бързо, коректно и професионално обслужване Разбираме, че отпушването на канали, тоалетни, шахти и други не може да бъде отложено и налага навременни действия, нашите ВиК специалисти работят и в почивни дни. Телефон за консултации и повиквания: 088 824 2424 Извършваме дейности по отпушване на канали в гр. Велико Търново, Арбанаси, Стражица, Горна Оряховица, Емен, Хотница, Мерданя, Момин сбор, Шемшево, Шереметя, Ново село, Присово, Пушево, Никюп, Михалци, Мусина, Първомайци, Самоводене, Русаля, Ресен, Нацовци и почти вскички населени места в областта.
Прочети повече
Видеодиагностика на канали
Употребата на модерна техника за видеодиагностика на канализацията е задължителна при съмнение за счупване на каналите, наличие на проникнали корени каналите и едри предмети вътре. Феникс Канал ЕООД притежава модерна техника да направи напълно прецизна диагностика на каналите и канализационните системи. Екипът ни извършва видеодиагностика на канали за своите клиенти без заявка във Велико Търново, Горна Оряховица и региона. Ако адресът Ви се намира в този район, ще Ви обслужим бързо без да чакате. В случай, че имотът Ви е по-далече, моля направете заявка от предния ден на нашия имейл или телефон. Ще бъдете обслужени максимално бързо.
Прочети повече
Почистване на шахти
Голям брой от домакинствата в България имат нужда от почистване на септични ями. При превишаване на дебита на отпадните води, които може да поеме дадена яма съществува вероятност от препълване. Феникс Канал ЕООД притежава богат асортимент от технически средства за почистване на септични ями. Съдържанието на септичната яма се изпомпва, след което мръсотията се извозва до специално разрешено място, за да бъде изхвърлена. Екипът на фирмата има и подходяща техника за разбиване на твърдите елементи в септичната яма. По желание на клиента може да се направи и дезинфекция на контейнера със специален препарат.
Прочети повече
Източване на септични ями
Предлагаме преференциални цени и перфектно обслужване от нашите професионалисти за гр. Велико Търново, гр. Горна Оряховица и региона. С вакум каналопочистващите машини екипът на фирмата почиства септични ями, масло уловители, пречиствателни станции, био басейни, резервоари, утайници, сепаратори и др. Феникс Канал ЕООД има действащи договори за почистване на територията на търговски обекти.
Прочети повече
Измиване с водоноска
Измиване с водоноска на улици, гаражи, плацове, паркинги, алеи
Прочети повече
Свържете се с нас

Свържете се с нас

Ако имате нужда от комунални услуги направете заявка или се свържете с нас

Контакти
Нагоре