Видеодиагностика на канали

гр. Велико Търново

За да се извърши прецизен и точен ремонт е нужна диагностика с видимост до сантиметри. Нашите камери за видеодиагностика на тръбни трасета с диаметри от ø50 до ø500мм. могат да открият проблемните участъци в тръбите с голяма точност и така да отстраним настъпилия проблем.

Феникс Канал ЕООД разполага със специализирани камери за диагностика от типа бутаща камера с жило с електронен брояч на метрите за диагностика на тръби с диаметри от ø 50 до ø 300. Този тип камера дава възможност за преглед на тръби с дължина до 50 м, без да е нужно да бъдат прекъсвани.

Фирмата разполага също с камера робот която върви на самоход в канала и има възможност за видеодиагностика от Ф 100 мм до Ф 500 мм . С тази камера възможността за видео инспекция на канализацията е до 120 м.

Изпратете Вашето запитване за видеодиагностика на канали по имейл на otpushva@gmail.com или се обадете на телефоните на фирмата: 0888 24 24 24

Употребата на модерна техника за видеодиагностика на канализацията е задължителна при съмнение за счупване на каналите, наличие на проникнали корени каналите и едри предмети вътре. Феникс Канал ЕООД ЕООД притежава модерна техника да направи напълно прецизна диагностика на каналите и канализационните системи.

Видеодиагностина на канали за Велико Търново, Горна Оряховица и региона

Екипът ни извършва видеодиагностика на канали за своите клиенти без заявка във Велико Търново, Горна Оряховица и региона. Ако адресът Ви се намира в този район, ще Ви обслужим бързо без да чакате. В случай, че имотът Ви е по-далече, моля направете заявка от предния ден на нашия имейл или телефон. Ще бъдете обслужени максимално бързо.

Видео галерия

Видеодиагностика заснемане на канали
Видеодиагностика инспекция на канализации
Видеодиагностика тв инспекция на канализация
Видеодиагностика установяване на дефектирали участъци от канализацията
Видеодиагностика Велико Търново и региона
Видеодиагностика препоръчително при чести запушвания

Снимки

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Ако имате нужда от комунални услуги направете заявка или се свържете с нас

Контакти
Нагоре