Източване на септични ями

Техника за отпушване и почистване на септични ями шахти тоалетни

Феникс Канал ЕООД разполага с 3 специализирани машини за изпомпване и отводняване на септични ями. Камионите са оборудвани с вакум помпи и цистерни, с капацитет на съдържателите за мръсна вода от 17м3 и 6м3 и 3м3к кубика. Различните по вид и големина машини позволяват почистване на септични ями с различна големина, на терени с труден достъп и голяма отдалеченост от улици. Всичките камиони са комбинирани, което позволява вакумно почистване, придружено с разбиване с вода под налягане за наслоявания и твърди образувания. Предлагаме преференциални цени и перфектно обслужване от нашите професионалисти за гр. Велико Търново, гр. Горна Оряховица и региона.

С вакум каналопочистващите машини екипът на фирмата почиства септични ями, масло уловители, пречиствателни станции, био басейни, резервоари, утайници, сепаратори и др. Феникс Канал ЕООД има действащи договори за почистване на територията на търговски обекти.

Феникс Канал ЕООД е лицензирана в Министерство на околната среда и водите с документ №04-РД-00000326-00 от 9.11.2016г. за извършване на дейности по събирането и транспортирането на отпадъци на територията на цялата страна, съгласно чл.12, ал.2, т.3 и в съответствие с чл.1, т.41 и т.43 от Закона за управление на отпадъците. Фирмата има договор със ВиК Йовковци за отвеждане и пречистване на отпадъчни води.

Абонамент за отпушване на септични ями

Феникс Канал ЕООД предлага на своите клиенти отпушване на септични ями с абонамент. Екипът на фирмата регулярно ще посещава обекта Ви и ще отпушва вашата септична яма по график. Така съоръжението ще се поддържа в изправност и няма да има препълване. Желателно е и при по-интензивно използване на канализацията да се договорите с фирма за подобна услуга на абонамент. Редовната профилактика на септичните ями е най-доброто решение за безпроблемно функциониране на канализацията на районите без централен канал. Честотата на тази услуга разбира се зависи от обемът на септичната яма, честота на ползване и типа на контейнера.

Видео галерия

Ями отводняване
Септични ями изсмукване
Шахти почистване

Снимки

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Ако имате нужда от комунални услуги направете заявка или се свържете с нас

Контакти
Нагоре