Отпушване на канали

Почистване на канали от Комунални услуги ВТ ЕООД

Ако желаете да намалите риска от запушване или протичане на канализацията е добре да се извършва периодична профилактика, която включва и почистване при откриване на проблем.

Фирма Комунални Услуги ВТ ЕООД разполага с четири специализирани автомобила за почистване на сложни канализационни системи за Велико Търново, Горна Оряховица и региона.  За отпушване на канали, машините-цистерни са съответно по 17 кубика, 10 кубика, 2 кубика, 1 кубика. Притежава също и микробус и пикап, които са оборудвани с професионална техника и машини с диаметри от ф50 до ф1200. Екипът на Комунални услуги използва комбинирани машини с вода под налягане от 20 до 200 бара и до 360 литра вода в минута и високонапорен маркуч с дължина до 220м. За отпушване на тръби с малки диаметри, за подови сифони, мивки и вертикални канали се използва механично задвижвана спирала.

Без значение дали е почивен или работен ден можете да се свържете с нас на нашия телефон: 0888 24 24 24  и екипът на фирмата ще реагира бързо и професионално. Тази услуга се предлага за хотели, ресторанти, заведения и частни домове. Тъй като разбираме, че понякога отпушването на WC (тоалетна в санитарно помещение) не може да бъде отложено и налага навременни действия, нашите ВиК специалисти работят и в събота.

Видео галерия

Снимки

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Ако имате нужда от комунални услуги направете заявка или се свържете с нас

Контакти
Нагоре